Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Izjava

Uskrsni program za djecu kod Zoološkog vrta


Uoči blagdana Uskrsa danas je na platou pored Zoološkog vrta na Marjanu u organizaciji Grada Splita održan prigodni program za djecu iz obitelji korisnika zajamčene minimalne naknade. Uz  Fifi, popularni  lik iz dječjih crtanih filma  i uskrsnog zeca koji su uveseljavali okupljene mališane, u programu je  nastupio dječji zbor „Srdelice“, djeca splitskih vrtića „Tamarin“ i „Mandalina“, te Nenad Vetma. Tom prigodom djeci su podijeljeni poklon paketi, a nakon završetka programa organiziran im je obilazak Zoološkog vrta.
„Ovo je program od djece za djecu i tako će u uskrsno vrijeme i nadalje biti“, rekla je zamjenica gradonačelnika Aida Batarelo uz čestitku koju je uputila okupljenoj djeci i njihovim roditeljima.
Djeca su imala i organizirani prijevoz „Prometovim“ autobusima na relaciji HNK-Marjan, a donacijom fritula manifestaciju je pomogao i restoran „Mala Kate“ te tvrtka  RST koja je donirala ozvučenje i Zoološki vrt koji je omogućio besplatan obilazak za djecu.

 

Uskrsni program za djecu kod Zoološkog vrta slikaUskrsni program za djecu kod Zoološkog vrta slikaUskrsni program za djecu kod Zoološkog vrta slikaUskrsni program za djecu kod Zoološkog vrta slikaUskrsni program za djecu kod Zoološkog vrta slikaUskrsni program za djecu kod Zoološkog vrta slikaUskrsni program za djecu kod Zoološkog vrta slikaUskrsni program za djecu kod Zoološkog vrta slika
BIOLOŠKA ZAŠTITA I ODRŽAVANJE

Stručna služba obavlja poslove koji se odnose na biološku zaštitu, održavanje i očuvanje Park-šume.

EDUKACIJA I PROMOCIJA

Djelatnosti kojima se bavi ova služba uključuju rad na poučavanju o zaštićenm prirodnim vrijednostima Park-šume. 

PROTUPOŽARNA ZAŠTITA I NADZOR

U djelokrugu ove službe  obavljaju se stručni poslovi zaštite od požara, zaštite na radu i nadzora Park-šume.