top of page

Politika Privatnosti

Primamo, prikupljamo i pohranjujemo sve podatke koje unesete na našu web stranicu ili nam ih date na bilo koji drugi način. Osim toga, prikupljamo adresu internetskog protokola (IP) koja se koristi za povezivanje vašeg računala s internetom;  adresa e-pošte; telefon; informacije o računalu i vezi te povijest kupovine. Možemo koristiti softverske alate za mjerenje i prikupljanje informacija o sesiji, uključujući vrijeme odaziva stranice, duljinu posjeta određenim stranicama, informacije o interakciji sa stranicom i metode korištene za odlazak sa stranice. Također prikupljamo osobne podatke (uključujući ime, e-poštu...); komentari, povratne informacije, recenzije proizvoda, preporuke i osobni profil.

Kada izvršite transakciju na našoj web stranici, kao dio procesa, prikupljamo osobne podatke koje nam date kao što su vaše ime, telefon i adresa e-pošte. Vaši osobni podaci koristit će se samo za posebne gore navedene razloge.

Takve neosobne i osobne podatke prikupljamo u sljedeće svrhe:

  1. Za pružanje i upravljanje Uslugama;

  2. Kako bismo našim Korisnicima pružili stalnu korisničku pomoć i tehničku podršku;

  3. Kako bismo mogli kontaktirati naše Posjetitelje i korisnike s općim ili personaliziranim obavijestima i promotivnim porukama vezanim uz usluge;

  4. Za stvaranje agregiranih statističkih podataka i drugih agregiranih i/ili izvedenih neosobnih podataka, koje mi ili naši poslovni partneri možemo koristiti za pružanje i poboljšanje naših usluga; 

  5. Za usklađivanje sa svim primjenjivim zakonima i propisima.


Naša tvrtka nalazi se na platformi Wix.com. Wix.com nam pruža online platformu koja nam omogućuje prodaju naših proizvoda i usluga vama. Vaši podaci mogu biti pohranjeni putem Wix.com pohrane podataka, baza podataka i općih Wix.com aplikacija. Oni pohranjuju vaše podatke na sigurnim poslužiteljima iza vatrozida.

Možemo vas kontaktirati kako bismo vas obavijestili o vašem upitu, kako bismo riješili spor, kako bismo naplatili naknade ili novčane iznose koje dugujete, ispitali vaše mišljenje putem anketa ili upitnika, poslali ažuriranja o našoj tvrtki ili ako je na drugi način potrebno da vas kontaktiramo kako bismo primjenili naš Korisnički Ugovor, nacionalne zakone i bilo koji ugovor koji možemo sklopiti s vama. U te svrhe možemo vas kontaktirati putem e-pošte, telefona, tekstualnih poruka i pošte.

Koristimo kolačiće:

  • Za pružanje izvrsnog iskustva posjetiteljima i kupcima.

  • Za identifikaciju naših registriranih članova (korisnika koji su se registrirali na našu stranicu).

  • Za praćenje i analizu performansi, rada i učinkovitosti Wixove platforme.

  • Kako bismo osigurali sigurnost i sigurnost naše platforme.  ​


Osim osnovnih kolačića, koristimo dodatne kolačiće za aplikacije trećih strana ili integracije trećih strana (npr. Google Analytics, Facebook oglasi). 

Kako isključiti: 
Da biste isključili praćenje od strane Google Analytics na svim web stranicama, posjetite ovu vezu: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Ako ne želite da više obrađujemo vaše podatke, kontaktirajte nas na info@marina-betina.com.

Zadržavamo pravo izmjene ove politike privatnosti u bilo kojem trenutku, stoga molimo da je često pregledavate. Promjene i pojašnjenja stupaju na snagu odmah po objavi na web stranici. Ako napravimo materijalne promjene u ovoj politici, ovdje ćemo vas obavijestiti da je ažurirana, tako da ste svjesni koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima.

bottom of page